Gezocht: Coördinator Conversatielessen

Coördinator conversatielessen

Bent u goed in coördineren en organiseren? Wilt u zich graag inzetten binnen een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het overdragen van kennis? Vindt u het leuk deel uit te maken en leiding te geven aan een team vrijwilligers?

De werkgroep conversatie van Gilde De Baronie verzorgt conversatiecursussen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Deze worden begeleid door vrijwilligers. Hiervoor zoeken wij een

coördinator conversatielessen

Voor deze interessante en afwisselende vrijwilligersfunctie zoeken wij iemand die gemiddeld een dagdeel per week beschikbaar is.

Als coördinator bent u het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die de conversatielessen leiden. U evalueert of de lessen goed verlopen en maakt in overleg met het team de planning voor de lessen. Twee keer per seizoen organiseert u een teamoverleg met de vrijwilligers conversatie. Ook houdt u gesprekken met eventuele nieuwe begeleiders. Het secretariaat ondersteunt administratief bij deze werkzaamheden.

Heeft u interesse in deze functie?

Bezoek onze website voor meer informatie over de conversatielessen: https://www.gildebaronie.nl/conversatie/

Voor een oriënterend gesprek mailt u naar: info@gildedebaronie.nl. Of bel op dinsdag of donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur: 076-5615158.