Stadsgidsen

Breda leren kennen o.l.v. een gids

Stadsgidsen van het Gilde De Baronie verzorgen in 2017 een aantal speciale wandelingen in het kader van het 750-jarige bestaan van het Bredase Begijnhof.
Ze vinden plaats op de zaterdagen: 6 mei, 3 juni, 8 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober en 4 november. Kijk voor details op deze pagina: Begijnhof 750 jaar

In de maanden september oktober en november 2017 verzorgen de stadsgidsen van Gilde De Baronie rondleidingen in het kader van de herdenking van de Vrede van Breda (1667), nu 350 jaar geleden.

Via deze link kunt u de folder raadplegen:
Rondleidingen Sporen van de Vrede van Breda – najaar 2017

Via deze link gaat U naar de website van de Historische verzameling van de KMA:
http://www.kasteelvanbreda.nl/

 

Klik op een menu-item onder de knop Stadsgidsen voor een uitgebreide beschrijving van een specifieke rondleiding of wandeling. Met een tablet of smartphone kunt u hier de submenu’s gemakkelijker bereiken:

Maandprogramma

Stadswandeling Breda

Rondleiding Grote Kerk Breda

De Grote Kerk backstage

Kleine dingen in de Grote Kerk

Torenbeklimming Grote Kerk Breda

Nassauwandeling

Overige rondleidingen

Presentaties – Lezingen

Links Stadsgidsen

We verzorgen ook rondleidingen en lezingen op afspraak, bijvoorbeeld voor families, vriendengroepen, verenigingen, scholen en bedrijven. Bij rondleidingen is hierbij ‘maatwerk’ mogelijk. Bijvoorbeeld het combineren van onderdelen van verschillende rondleidingen, aangepaste aanvangstijd of tijdsduur.
Informatie en Aanvragen: Contact Stadsgidsen