Terugblik activiteitendag Gildevrijwilligers

Op 13 september vond weer de jaarlijkse activiteitendag voor alle vrijwilligers van het Gilde plaats. Meer dan 60 vrijwilligers en partners deden mee.

Wandelingen en fietstocht

’s Ochtends was er koffie en thee met een heerlijke Ginnekoek in de Viandenlaan, waarna veel van de aanwezigen op pad gingen. Men kon kiezen uit een stadswandeling door het centrum, een natuurwandeling door het Markdal of een fietstocht door het vierkant van Prins Maurits in het Mastbos. In het zonnetje konden onze vrijwilligers zo meer leren over de stad Breda en de mooie natuur zo dicht bij huis.

Jeu de Boules en sjoelen

Onder de ‘thuisblijvers’ vond er een verwoede strijd plaats op de Jeu de Boules-banen van de Viandenlaan. Henny Diks en Rinus Claassen mochten zich winnaar noemen van deze competitie. Van de sjoelers kon mevrouw Nelemans de eerste prijs ophalen.

Pubkwis

Na de lunch ontstond er wederom een straffe competitie tijdens de Pubkwis, met humor gepresenteerd door stadsgids Jan Joosen. Het team van Arno Heestermans, Evert Klomp, Didi Stoffels en Charlotte Munnik eindigde op de eerste plaats, met een kleine voorsprong op het team van Marie Louise v.d. Wouw, Ad v.d. Laar, Elene Plotnikova en Bob Leclercq.

Het was een zeer geslaagde, gezellige dag. Waarvoor dank aan de organisatoren: Christina de Graauw, Elma Heffels, Frans v.d. Broek en Marcel Braun.