Computerlessen

Digitaal fit bij Gilde De Baronie/ Seniorweb

Wilt u ‘digitaal fit’ blijven? Uw kennis van de computer, tablet of smartphone opfrissen? Niet meer afhankelijk zijn van uw (klein)kinderen als u iets wilt doen op de computer of smartphone?

 

Dan zijn computerlessen bij Gilde De Baronie iets voor u!

 

Onze docenten zijn aangesloten bij SeniorWeb en blijven daardoor goed op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen. Deze deskundige en geduldige vrijwilligers helpen u beter met de computer, tablet of smartphone om te gaan.

Hoe zien onze lessen eruit?

De computerlessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers. U zult in de lessen veel gaan oefenen om uw computer, tablet of smartphone beter te leren kennen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor elke cursist centraal, dus er is veel ruimte om  uw vragen te stellen.

 

Wij bieden computerlessen aan over verschillende onderwerpen. Daarbij besteden we altijd aandacht aan juiste bediening, instellingen, veiligheid en privacy. Beginners leren werken met Windows 10, smartphone of tablet. Voor gevorderden zal er dieper worden ingegaan op, bijvoorbeeld, sociale media, werken in de Cloud en synchroniseren tussen apparaten. Zie “Ons lesaanbod”.

Inschrijven?

Dat kan via het inschrijfformulier. 

 

Heeft u nog vragen?

Bel 076-5615158 of mail naar computergidsen@gildebaronie.nl

Onze lessen vinden plaats op 4 locaties:

  • Pluspunt de Wisselaar, Tielrodestraat 49, Breda-Noord
  • Wijkcentrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2, Haagse Beemden
  • Gilde De Baronie, Viandenlaan 5, Breda
  • Wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1, Breda

De computergidsen bij de leercentra van Gilde De Baronie werken samen met SeniorWeb. Dit is een landelijke organisatie waar u lid van kunt worden om ‘digitaal fit’ te blijven. Hoewel de naam ‘SeniorWeb’ anders doet vermoeden, kan iedereen, van elke leeftijd, er terecht voor hulp bij het gebruik van de computer, mobiele apparaten en het internet. SeniorWeb werkt met meer dan 430 leercentra in Nederland. Vier ervan zijn van het Gilde De Baronie in Breda.

Geen evenementen gevonden!

Voor wie?

  • Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het werken met computer, tablet, smartphone, internet en digitaal fit wil blijven.
  • Computerlessen voor beginners, mensen die een opfriscursus nodig hebben en gevorderden.
  • Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij hun eigen apparaten meebrengen. Die dienen uitgepakt en gebruiksklaar te zijn. Eventueel kunt u in overleg gebruik maken van een laptop van Gilde De Baronie. Neemt u hiervoor tijdig contact met ons op.

Kosten

  • € 7,50 per les van twee uur.
  • Een cursus bestaat uit 4 tot 6 lessen van twee uur.
Geen evenementen gevonden!
Scroll Up