Computer vraagdagen 2023

Gilde De Baronie doet in samenwerking met SeniorWeb in vier van haar locaties mee met de computervraagdagen 2023 door het organiseren van inloopsessies. Dit zijn: 
– Wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1, Breda-Princenhage, dinsdag 17 januari 2023 van 10-12 uur
– Wijkcentrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2, Breda-Haagse Beemden, woensdag 18 januari 2023 14-16 uur
– Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 7, Breda – Ginneken, woensdag 18 januari 2023, 14-16 uur
– Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 47, Teteringen, donderdag 19 januari 2023 10-12 uur

De programma’s voor deze inloopsessies staan op dit moment nog niet helemaal vast, maar in ieder geval kan je terecht met al je computer, tablet en smartphone vragen. Ook kan je geïnformeerd worden over de computerondersteuning die door Gilde De Baronie en Seniorweb wordt aangeboden. Er zal een presentatie gehouden worden over een veel gevraagd thema. Dit kan variëren van Whatsapp, tot het gebruik van DigiD of veiligheid op het internet. 1-2 weken voor de inloopsessie zal het specifieke thema voor de presentatie per locatie bekend gemaakt worden.

Mocht je meer willen en ‘digitaal fit’ willen blijven? Je kennis van de computer, tablet of smartphone opfrissen of uitbreiden? Voor je computer of andere apparaten niet meer afhankelijk zijn van je (klein)kinderen? Dan kan Gilde De Baronie iets voor je betekenen.

Gilde De Baronie biedt een ruim pakket aan gestandaardiseerde en op maat gemaakte lessen. Tijdens deze lessen zal je veel op je eigen computer, tablet of smartphone oefenen om deze apparaten beter te leren kennen. Je neemt daarvoor je eigen apparaat mee en we proberen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven, zodat iedereen antwoord krijgt op gestelde vragen.

De lessen worden overdag gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers en begeleid door 1 of 2 vrijwilligers van Gilde De Baronie. Zowel aan beginners als gevorderden. Onze deskundige en geduldige vrijwilligers zijn thuis op Windows, Apple en Android en zijn aangesloten bij SeniorWeb.  Ze blijven daardoor goed op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen. Zie voor het actuele lesaanbod onze website: www.gildebaronie.nl/computerlessen. Sluit dit allemaal niet aan bij je wensen, dan kunnen we in overleg een op maat gemaakt programma aanbieden.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier op www.gildebaronie.nl/computerlessen in te vullen of een email te sturen naar computergidsen@gildebaronie.nl.

Datum

18 jan 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Gilde De Baronie
Gilde De Baronie
Viandenlaan 5, Breda
Categorie
QR code