Computervraagdag

Wilt u uw vaardigheden met de computer, smartphone of tablet vergroten? Wilt u weten of onze computerlessen iets voor u zijn? 

De computergidsen van Gilde De Baronie zijn online beschikbaar om uitleg te geven over de mogelijkheden van het cursusaanbod. Zij geven u advies over welke cursus of workshop het beste bij u past. U kan ook bij ons terecht als u nog helemaal niet bekend bent met computers of internet.

Ook voor andere vragen kan u bij ons terecht, maar misschien kunnen we u niet altijd direct helpen.

 

Wilt u deelnemen? 
Klik dan op 18 februari hier voor deelname

 

Op een Windows-computer is het installeren van apps of programma’s niet nodig. Bij het gebruik van Jitsi meet via een tablet of smartphone wel. Neem contact met ons op voor verdere uitleg als het u niet lukt dit te installeren. 

Heeft u van tevoren een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@gildebaronie.nl. Of bel op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar: 076 – 561 51 58.

 

Wilt u zich inschrijven voor een cursus of workshop? Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over Windows 10, Android Tablets en smartphones , ipad en iphone, Foto’s en Whatsapp, vindt u hier: Info over computerlessen

 

The event is finished.

Datum

Tijd

13:45 - 14:45

Kosten

Gratis

Meer info knop

Deelnemen? Klik hier

Locatie

Online
Online
Categorie

Organisator

Computerlessen Gilde De Baronie
Telefoon
076-5615158
Email
computergidsen@gildebaronie.nl
Deelnemen? Klik hier
QR Code
Scroll Up