GEANNULEERD: Fietstocht Kersttocht, ca 41 km

Door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het niet verantwoord om de kersttocht doorgang te laten vinden. Met name omdat we een belangrijk deel van deze tocht op twee locaties doorbrengen.  De veiligheid en het plezier voor allen moet voorop staan. Garanties daarvoor zijn op dit moment niet voldoende te geven. We gaan er vanuit dat de kersttocht in 2022 door kan gaan. Het draaiboek daarvoor ligt al klaar!

Het fietsseizoen loopt langzaam ten einde. Ditmaal een niet al te lange rit, waar de nadruk ligt op gezellig samen zijn. Een tochtje in typische kerstsferen, voorzien van koffie/thee met een koekje bij de start en we sluiten af met een lekker glühwijntje bij de finish.  We maken natuurlijk weer een mooie fietstocht en doen de lunch, om onze zelf meegebrachte boterhammen te nuttigen, in een wel heel bijzondere locatie ergens in Breda. Dat is nog een verrassing. Daar krijgen we koffie en soep onder het genot van ‘live’ kerstmuziek.  We gaan tevens – onder deskundige leiding – knutselen aan een kerststukje om mee naar huis te nemen. Na de lunch koersen we met een ommetje – met nog een kleine verrassing – weer naar de finish bij onze gastheer Intratuin voor een heerlijk glühwijntje. 

Vanwege de bijzondere organisatie van deze tocht vragen we om een eigen bijdrage van 15 euro per persoon. De 10-rittenkaarten zijn voor deze tocht niet geldig.

Dit alles natuurlijk onder het voorbehoud dat de geldende maatregelen het allemaal ook mogelijk maken. Mocht dat niet zo zijn dan zullen we daar tijdig over berichten. 

Datum

16 dec 2021
Verlopen!

Tijd

eindtijd is ingeschat
10:00 - 16:00

Kosten

De deelnamekosten van deze speciale tocht bedragen € 15,- p.p. Rittenkaarten zijn niet geldig.

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Intratuin
Terheijdenseweg 296, Breda
Categorie

Organisator

Fietsgidsen Gilde De Baronie
Telefoon
076-5712339
Email
fietsgilde@gildebaronie.nl
QR code