Geen activiteiten i.v.m. Coronavirus

Tot en met 31 maart zullen alle activiteiten van Gilde De Baronie worden afgelast. Dit om er samen voor te zorgen dat het Coronavirus zich niet verder kan verspreiden. Houd onze website in de gaten voor updates over deze situatie.
 
Lees hieronder de mededeling van het bestuur:
 
 
Beste mensen,
 
Het coronavirus grijpt steeds sneller en diepgaander in, in onze maatschappij en samenleving. Tot dit moment zijn er alleen in Brabant al ruim 400 ziektegevallen en 12 doden.
 
Door het RIVM worden dagelijks nieuwe richtlijnen uitgegeven die zeer ingrijpend zijn en worden. Alle evenementen zijn al afgelast, bijeenkomsten waar meer dan 100 personen aanwezig zijn, worden op straffe van geldboetes en gevangenisstraffen, verboden.
 
Het is een vrij agressief en kwaadaardig virus; hoesten, keelpijn, koorts, ademhalingsproblemen etc. maken de kans op besmetting van andere mensen zeer reƫel. Vele instellingen, scholen, theaters etc. zijn of worden dan ook gesloten.
 
Ook het Gilde ontkomt (helaas) niet aan maatregelen. Een groot deel van onze deelnemers behoort tot de meest vatbare bevolkingsgroep. Het Bestuur heeft dan ook besloten om ALLE activiteiten, zowel binnenshuis als buitenshuis voorlopig op te schorten tot eind maart. Het betreft dus ons Stadsgilde, Fietsgilde, Computergidsen, Natuurgidsen, Conversatiegidsen en Taalmaatjes.
 
Alsdan zal het Bestuur opnieuw een besluit nemen voor verdere opschorting of herneming van de activiteiten.
 
Met vriendelijke Groet,
 
Het Bestuur