Voorjaarstraining Cognitieve fitness

Voorjaarseditie 2023 Cognitieve Fitness beginners (wekelijks) en gevorderden (tweewekelijks)

 

Vanaf 2 maart start het Gilde weer met nieuwe cursussen Cognitieve Fitness. Onder leiding van een gecertificeerde CF trainer is er voor de 50-plusser een sportactiviteit die én het lichaam én de geest fris houdt en bovendien een sociaal en vrolijk karakter heeft. De groepen gaan gezamenlijk aan de slag met bewegen en oefeningen voor het brein. Het is zoals Erik Scherder ons op TV leert: “Laat je hersenen niet zitten”. Ook besteden we aandacht aan ontspanningsoefeningen.

 

Cognitieve Fitness beginners (wekelijks)

 

Op donderdag 2 maart 2023, aanvang 14.00 uur, start de voorjaarseditie Cognitieve Fitness voor beginners. Het betreft zowel staand als zittend sporten; je kunt naar eigen vermogen deelnemen. Deze cursus van 10 lessen vindt plaats onder leiding van een gecertificeerde trainer CF.

Duur les: ruim een uur.
Locatie: Stoutenburgstraat 28 (wijk Ypelaar) Breda.
Kosten: 75 euro voor de gehele cursus.

 

Cognitieve Fitness gevorderden (twee wekelijks)

 

Ook op donderdag 2 maart 15.30 uur starten we een editie Cognitieve Fitness voor gevorderden. Het betreft een cursus van 5 lessen die om de 2 weken op donderdagmiddag wordt gegeven. In deze serie gaan we flink sporten met (ook nieuwe en uitdagende) elementen cognitieve fitness.

Duur les: ruim een uur.
Locatie: Stoutenburgstraat 28 (wijk Ypelaar) Breda.
Kosten: 37,50 euro voor de gehele cursus.

 

Inschrijven voor deze cursussen:  via het inschrijfformulier op deze website.

Indien gewenst kun je vooraf informatie over beide cursussen opvragen via e-mail cognitievefitness@gildebaronie.nl

 

Of dinsdag of donderdag tussen 14.00 – 16.00 uur bellen met het Gilde kantoor 076 – 5615158.

 

Voor meer informatie over de voorjaarseditie CF voor beginners en gevorderden houden we op donderdag 23 februari van 14.00 tot 15.00 uur, Zaal Vianden, Viandenlaan 5 Breda een extra informatiebijeenkomst. U bent van harte welkom!