Inloop computerlessen januari 2019

Open dagen bij Gilde de Baronie/Seniorweb. Word digitaal fit!

Wilt u meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer?  Niet meer afhankelijk zijn van uw kinderen of kleinkinderen om u daarbij te helpen? U leert het bij Gilde De Baronie/ SeniorWeb in de leercentra Heksenwiel, Pluspunt de Wisselaar of de IJpelaar in Breda.

In januari organiseert Gilde De Baronie/Seniorweb diverse inloopmomenten waarop u terecht kunt met uw vragen over het gebruik van smartphone, tablet, laptop of desktop.

In verschillende leercentra zal een presentatie worden gegeven over de computerlessen en workshops die u kunt volgen bij Gilde De Baronie/ SeniorWeb. Er zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen. Deze vrijwilligers begeleiden u ook in de verschillende leercentra en zijn tevens ambassadeur van SeniorWeb.

De inloop is gratis toegankelijk. Aanmelding is niet nodig.

U bent van harte welkom op:

 • Woensdag 23 januari van 10.00 tot 12.30 uur.
  Locatie: Wijkcentrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2, 4823 HA Breda.
 • Woensdag 23 januari van 13.00 tot 16.00 uur.
  Locatie: Wijkcentrum Pluspunt de Wisselaar, Tielrodestraat 49, 4826 CN Breda.
  (Op deze locatie is ook Jara computerhulp aanwezig om uw problemen op het gebied van hardware op te lossen. Hierbij kunt u denken aan het repareren of opnieuw installeren van uw apparaat).
 • Vrijdag 25 januari van 10.00 tot 12.30 uur.
  Locatie: Woonzorgcentrum De IJpelaar, Overakkerstraat 101, 4824 CK Breda.

De Inloopmomenten worden georganiseerd door de computergidsen van het Gilde De Baronie i.s.m. SeniorWeb.  Voor meer informatie zie: www.gildebaronie.nl/computerlessen  of raadpleeg www.seniorweb.nl.

U kunt voor informatie ook bellen naar: 076-5615158 op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.