Torenbeklimmingen

1. De toren op tijdens koopzondagen

Stadsgidsen van het Gilde De Baronie gaan op de eerste koopzondag van de maand om 15.00 uur met belangstellenden de toren van de Grote Kerk in Breda op (mits de kerk toegankelijk is*). Deelname € 5,- p.p. Minimum leeftijd 12 jaar.
Duur rondleiding ± 1 uur. Kaartjes aan de balie van de Grote Kerk, Kerkplein 2, Breda.

toren 2012-12. Op andere dagen de toren op

In de maanden januari t/m maart en november + december is er iedere zaterdag om 13.00 uur een torenbeklimming (mits de Grote Kerk toegankelijk is*).
In de maanden april t/m oktober is er iedere donderdag en zaterdag om 13.00 uur een torenbeklimming (mits de Grote Kerk toegankelijk is*).

Deelname € 5,- p.p. Minimum leeftijd 12 jaar. Duur rondleiding ± 1 uur. Kaartjes aan de balie van de Grote Kerk, Kerkplein 2, Breda.

 

toren 2012-23. Candlelight torenbeklimmingen

In de feestmaand december wordt de toren op een nog nader te bepalen aantal dagen in het (schemer)donker beklommen, waarbij de lichtjes van de stad Breda te bewonderen zijn. Kijk tegen die tijd op deze website bij ‘programma van de maand’.

Banner Candlelight

Nadere informatie over de hier bovengenoemde torenbeklimmingen vindt u op deze website bij ‘Torenbeklimming Grote Kerk’€™ en ‘€˜Candlelight Torenbeklimming’ (voor laatstgenoemde zie bij: Overige Rondleidingen). In de dagagenda’s van de plaatselijke media worden torenbeklimmingen en andere rondleidingen van het Gilde De Baronie doorgaans vermeld.* Kijk voor alle zekerheid op ‘€˜Programma van de maand’ op deze website om te checken of een torenbeklimming doorgaat.

4. Torenbeklimmingen op afspraak

Het is mogelijk om, buiten bovengenoemde tijdstippen, een aparte afspraak te maken voor een torenbeklimming met familie, vrienden, een vereniging of bedrijf.

Deelname € 5,- p.p. Minimum leeftijd 12 jaar. Duur rondleiding ± 1 uur.

Voor scholen geldt een gereduceerd tarief.

Torenbeklimming groepInformatie en Aanvragen: Contact Stadsgidsen