Uitleg Website

Hoe werkt de website? Lees de uitleg hieronder

Met de menu-knoppen bovenaan deze website kunt u naar de gewenste onderwerpen navigeren. Sommige knoppen hebben submenu’s, en bij de stadsgidsen en het fietsgilde zijn er zelfs sub-submenu’s. Daarmee komt u snel op de informatie die u zoekt van Gilde De Baronie.

Als u deze website op een tablet of smartphone bekijkt, kunt u wellicht niet alle sub-submenu’s makkelijk bereiken, daarom zijn er bij de menu-knoppen met sub-submenu’s ook alternatieve navigatiemogelijkheden.

Met het zoekvak “Zoeken in Gildebaronie.nl” kunt u snel bepaalde informatie vinden door de zoekterm in te vullen en op “Zoeken” te klikken.

Aan de rechterzijde van de website staan onder de kop “Actualiteiten” actuele zaken van Gilde De Baronie zoals bijzondere rondleidingen van de Stadsgidsen, fietstochten die binnenkort plaatsvinden of evenementen waarin Gilde De Baronie meedoet. Details kunnen worden bekeken door er op te klikken. Nadere informatie staat op de Contactpagina die via de knop Algemeen is te bereiken of via deze knop.