Video Camera Club “De Baronie”

VCC de Baronie

Videoclub VCC De Baronie is een club van actieve filmers met een lange ervaring die elkaar helpen bij het maken van films in alle mogelijke categorieën. Van speelfilms tot documentaires, instructie- en promotiefilms. Wij maken films zowel op eigen initiatief als in opdracht van derden.

Wij adviseren de beginnende filmer op het gebied van filmtechniek, geluid, belichting en bewerking. We bespreken onze films en die van anderen. De VCC De Baronie is aangesloten bij de federatie NB’80 en NOVA, neemt deel aan de door hun georganiseerde filmfestivals en er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

De club beschikt over materiaal waar gebruik van kan worden gemaakt zoals filmlampen, draadloze microfoons, een drone, een beamer en nog veel meer. Er is gekozen voor veel digitaal overleg, maar regelmatig worden er ook bijeenkomsten georganiseerd op de dan afgesproken plaatsen.

Ben je geïnteresseerd en wil je, met of zonder ondersteuning, een goede film maken? Mail dan naar: Peter van der Wulp. We bespreken dan je mogelijkheden en zorgen voor een kennismaking met onze leden.

Interesse?

 

Meer informatie via onderstaande knop naar de website
of je neemt contact op met Peter van der Wulp, tel. 06-22203858.

Voor wie?
  • Amateurfilmers die hun kennis en vaardigheden willen vergroten
  • Hobbyisten die videoproducties willen maken
  • Beginners en gevorderden.
 
Wat biedt Video Camera Club?
  • Een gezellige hobbyclub met deskundige mensen en professionele apparatuur
  • Ondersteuning bij het werken met montageprogramma’s