Verrassende verhalen uit creatief schrijven

Afgelopen jaar is er met groot enthousiasme deelgenomen aan de bijeenkomsten creatief schrijven. Deze zomer gaan we wisselende verhalen op onze website met je delen:

 

Met het oog op morgen’ (n.a.v. een mediaregel)

 

 

‘Met het oog op morgen’, zit ik hier met een leeg blad voor mijn neus. Ik heb geen inspiratie. Of beter gezegd, teveel inspiratie om uit te kiezen.’ ‘Met het oog op morgen’ voel ik een soort van lichte heimwee, omdat dit de laatste keer zal zijn van dit seizoen, dat we in deze samenstelling bij elkaar zullen zitten. ‘Met het oog op morgen’ voel ik ook dankbaarheid dat ik heb mogen deelnemen aan de emotie van, in het begin van de bijeenkomsten volslagen vreemden. ‘Met het oog op morgen’, bedank ik mijn medeschrijvers en ook Jeanne, voor een kijkje in hun leven. Ik heb er veel van geleerd. Els K.

 

 

Op 12 september start er een nieuwe reeks bijeenkomsten, kom en doe mee!